Selasa, 02 September 2014

για τις μεταβαλλόμενες τάσεις και τοποθετήστε τον εαυτό σας αναλόγως.

Κάθε επιτυχημένη καριέρα είναι μοναδική. Αν και δεν υπάρχει μαγική απάντηση για τη λήψη σταδιοδρομία σας στην κορυφή, μετά από αυτά τα δέκα βήματα θα σας πάρει με επικεφαλής την εταιρική σκάλα.

1. Επανεκτιμήστε την καριέρα σας. Είναι η πορεία της σταδιοδρομίας σας και ευθυγραμμίζεται με τις προτεραιότητες και το ενδιαφέρον σας; Έχετε κατέχουν, ή μπορεί να έχετε αποκτήσει, την εμπειρία και την εκπαίδευση για να είναι επιτυχής; Αν όχι, σκεφτείτε μια πλευρική κίνηση και απασχοληθείτε στον τρόπο σας επάνω από εκεί.

2. Σαφής καθορισμός των στόχων της σταδιοδρομίας σας. Μόνο όταν ξέρεις πού ακριβώς είναι αυτό που θέλετε να πάτε, θα είστε σε θέση να χαράξουμε το σχέδιό σας για να φτάσετε εκεί.

3 Δημιουργήστε ένα σχέδιο ανάπτυξης. Προσδιορίστε τα βήματα που πρέπει να ληφθούν για την επόμενη προαγωγή σας. Συμπεριλάβετε πόρους και ημερομηνίες λήξης. Προγραμματίστε τις δραστηριότητες αυτές στο σχεδιασμό σας και ακολουθήστε με.

4. Επικοινωνήστε στόχους σταδιοδρομίας σας με τη διοίκηση. Εάν εργάζεστε σε έναν οργανισμό που προωθεί την ανάπτυξη των εργαζομένων, να επικοινωνούν στόχους σας με τον προϊστάμενό σας και ζητήστε υποστήριξη του ή της. Εάν ανησυχείτε για την αντίσταση, να βρείτε έναν σύμβουλο του οργανισμού που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

5. Εθελοντής για να ηγηθεί ενός νέου έργου. Αυτό δείχνει την πρωτοβουλία, σας βάζει σε μια ορατή θέση, και χτίζει νέες δεξιότητες. Σας δίνει επίσης την ευκαιρία να επιδείξει τις ηγετικές ικανότητες σας.

6. Μείνετε ενημερωμένοι στον τομέα σας. Διαβάστε τις δημοσιεύσεις της βιομηχανίας και εκθέσεις. Να είστε ενήμεροι για τις μεταβαλλόμενες τάσεις και τοποθετήστε τον εαυτό σας αναλόγως.

7. Πάρτε μαθήματα ή να αποκτήσετε ένα πιστοποίηση. Χρησιμοποιήστε τη γνώση της βιομηχανίας σας προς όφελός σας. Πάρτε ένα μάθημα σε μια ανερχόμενη περιοχή ή μια ειδικότητα που θα ωφελήσει τον οργανισμό σας και να σας δώσει ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

8 Ας υποθέσουμε ότι ένα ηγετικό ρόλο. Προσφορά σε μέντορας μια junior συνεργάτης στον οργανισμό σας, αίτηση για μια θέση σε ένα τοπικό συμβούλιο, ή την καρέκλα μια επιτροπή για μια μη κερδοσκοπική οργάνωση.

9. Δίκτυο, Δίκτυο, Δίκτυο. Στο πλαίσιο του οργανισμού σας και εντός της κοινότητας. Η αύξηση της προβολής σας και να αποκτήσουν επαφές είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας κατά την αναρρίχηση στην εταιρική σκάλα. Κανείς δεν πήρε ποτέ στην κορυφή και μόνο.

10. Excel στην τρέχουσα θέση σας. Εξαιρετική απόδοση μιλάει από μόνη της. Δεν θα πάρει μπροστά με μέτρια απόδοση, ανεξάρτητα από το πόσα άλλα βήματα που εφαρμόζουν.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar